Beskrivelse av området

Roquefort-les-Pins er en liten landsby beliggende i skjønne og rolige omgivelser midt imellom Grasse og Villeneuve-Loubet i departementet Alpes Maritimes. Området i Roquefort-les-Pins gir gode muligheter for rekreasjon i naturskjønne omgivelser, utflukter langs kysten eller inn i det meget frodige provencalske bakland, samt adskillige former for sportsaktiviteter. Roquefort-les-Pins ligger kun 0,5 km fra en av Rivieraens beste golfbaner, Golf Opio Valbonne, som er flott beliggende i et skogområde. I senter av landsbyen finnes alt det nødvendigste av butikker: supermarket, baker, slakter, vinhandel, restauranter, etc.

7,5 km meter fra huset ligger den idylliske, provencalske middelalderlandsbyen Valbonne. Valbonne huser et titalls restauranter, et koselig torg samt både slakter, bakeri, grønnsaksutsalg og patisserie. Også antikvitetsbutikker, gallerier og andre små butikker er å finne i byen. Turstier i nærområdet langs elven Brague og ulike markeder, er også noe av det som gjør byen spennende.


Avstander: 
Huset er sentralt lokalisert, og gir rom for flere oppdagelsesturer i området rundt. Både Nice, Cannes, Antibes og Grasse ligger innen en halvtimes kjøring fra huset. 

Her er ytterligere avstander: 
-Kolonial og andre mindre butikker er ca. 1,5 km
-24 km til flyplassen i Nice. 
-35 minutter med bil til Cannes 
-1,5 time (90 km) å kjøre til alpin-anlegg (Isola 2000 moh, med rundt 50 løyper).
-Rundt en times kjøretur til Monaco, Italia og St. Tropez. 
-Flere golfbaner i en radius av 10 km.