Beskrivelse av villa

Huset har en vakker inngjerdet privat hage på ca 2,8 mål, med grus, gressplen og nåletrær. Eiendommen har både masse solplasser og skyggeområder (bra når det er varmt). Det er også rikelig med parkering og lekeplass for barn. På eiendommen er et ca 25 kvm privat svømmebasseng, med tilhørende terrasse med komfortable solsenger, sittegrupper og grill. Bassenget har en grunn ende, som er ideelt for mindre barn. Ved kjøkkenet er det en terrasse med en sittegruppe. Utenfor soverommet i 2. etasje, er det også en terrasse med utsikt over området.

Huset har 2 etasjer. Hoveddelen i 1 etasje, har tre soverom. Hvert soverom i 1 etasje har eget tilstøtende baderom, med bl.a dusj og toalett. I 1. etasjer er det et ekstra toalett, kjøkken, spisestue og stue. I spisestuen er det peis. Huset har satelitt-TV, DVD og internett. I overetasjen er det et separat soverom med egen inngang, og en stor terasse. Samlet areal utgjør omkring 145 kvadratmeter. På kjøkkenet er det gassovn, microwave, amerikansk kjøleskap og oppvaskmaskin. 

Eiendommen ligger i en rolig gate i et pent villastrøk med lite trafikk. Det er lite innsyn fra andre på tomten. Hagen er opparbeidet. Ukentlig gartner- og bassengettersyn inngår i leien